Ja perse Genta Ismajli rrezikon arrestimin kete here / Foto

Këngëtarja Genta Ismajli, ishte bërë temë diskutimi para disa muaji kur kishte publikuar fotografi me armë.
Kjo për arsye se në Kosovë, ka raste kur policia arreston dhe interviston përsona të cilat bëjnë një shkelje të tillë.Edhe pse nuk dihet nëse policia kishte intervistuar në atë kohë Gentën, ajo rrezikon përsëri që të arrestohet nga policia.

Në një fotografi e cila është siguruar nga projekti i ri i këngëtares, Genta shfaqet duke mbajtur një revole në dorë, ndërsa kjo në Kosovë përbën shkelje ligjore.Por përveç shkeljës këngëtarët tanë vazhdimishtë bëjnë të tilla gjeste, edhe pse janë të vedishëm për mesazhin negativ që përciellin tek fansat e tyre.