Ja sa kushton shtëpia e re e Angelina Jolie, komshije me Kardashian dhe Lopez

Pas ndarjes nga Brad Pitt, Angelina Jolie bashkë me fëmijët kanë marrë me qera një shtëpi në Hidden Hills, në Los Angeles.
Kjo njihet si një ndër lagjet më të izoluara dhe private dhe në të jetojnë edhe Kim Kardashian, Jennifer Lopez e shumë emra të tjerë të njohur.

Vila kushton 30 mijë dollar në muaj dhe pamjet janë vërtetë mahnitëse.

Pamje nga lagjia:lina-1

lina-2

lina-3