Ja se si i mbante Meda floket para disa vitesh / FOTO

Karriera e tij ka nisur shumë vite më herët kështu duke kaluar nëpër faza të ndryshme të muzikës por ai i mbeti besnik llojit që krijonte qysh në hapat e parë të tij.
Tashmë me një bagazh mjaft të madh prapa vetes dhe me shumë angazhime nëpër mbrëmje muzikore e dasma Meda i’u ka përshtatur trendeve të kohës kështu duke evoluar në stilin e tij të veshjes ashtu edhe të flokëve.

Por a ka pasur modelin aktual të flokëve qysh në fillimet e tij ?

Përgjigja është Jo. Meda ka ndryshuar shumë ndër vite sa i përket kësaj çështje pasi nëse kthehemi prapa në vitin 2002 në Coverin e albumit të tij të parë e shohim atë me flokë të shkurtra gjë që nuk është par tek ai për vite të tëra madje ndoshta është harruar se ai ka pasur ndonjëherë atë modeli të flokëve. /Prive.al/maxresdefault_1476359560-8908679images