Ja si humba 25 kg. Lexojeni rrëfimin e nënës së tre fëmijëve

Ramize Bajrami nënë e tre fëmijëve ka humbur 25 kg brenda 30 seancave.

Ajo ka humbur peshë duke u trajtuar në qendrën për “Qendra për dobësim – Shkenda Dubova”.

Qendra gjendet në Prishtinë (Dragondan) – 045224540 dhe në Gjilan – 045505043.Poashtu, mund të merrni informata edhe në faqen e Facebook duke klikuar KËTU.

Në këtë qendër gjenden shumica e pajisjeve bashkëkohore për dobësim, duke përfshirë ato më të fundit. Qendra e dobësimit – Shkenda Dubova tashmë ka bërë emër në shkrirjen e kilogramëve tek njerëz të dy gjinive.

Ramize Bajrami nënë e tre fëmijëve ka humbur 25 kg brenda 30 seanca. Storja e saj do t’ju mahnisë.

Po sjellim më poshtë përshtypjet e saj, mënyrën qysh e tek ka arritur të humb peshë dhe si ndjehet ajo tani.

“Qysh para tri viteve e kom pas në plan me ardh në qendrën tuaj, por shtatëzënia dhe rritja e fëmijëve ma pamundësoi një gjë të tillë. Për më tepër edhe isha shumë skeptike rreth humbjes së peshës përmes aparaturave digjitale. Me lindjen e fëmijës së tretë shtova jashtëzakonisht shumë peshë dhe erdha deri në një pikë kur i thash vetes: mjaftë më. Kërkova informata për qendrën tuaj dhe kontaktova me mamin tënd për të caktuar seancat. Kur erdha tek ti për të filluar seancat isha plotë 108 kg. Seancat në qendrën Shkenda Dubova ishin mjaftë të përshtatshme për mua, por edhe shumë frytëdhënëse, pasi që përgjatë 30 seancave arrita të humb 25 kg, pra tani pesha ime është 83 kg dhe po ndjehem shumë mirë. Duke e parë mënyrën e lehtë e të shpejtë të dobësimit përmesa seancave në qendrën tuaj, do të vazhdojë prapë me seanca pasi kam qëllim të humb edhe 10-15 kg tjera. Tani jam tjetër person dhe po ndjehem jashtëzakonisht mirë më trupin tim, duke ju falenderuar juve. Si mami i tre fëmijëve tash është shumë më e lehtë edhe rritja e tyre si edhe kryerja me sukses e obligimeve ditore,” na rrëfen Ramize Bajrami.