Ja si prodhohen kukullat e seksit (Video)

Kjo është një nga fabrikat ku prodhohen kukullat e seksit, ndërkohë që kërkesat për to janë në kulm.
Bumi i kërkesave ka bërë që qyteti Ningbo në Kinë të njihet ndryshe edhe si kryeqyteti i këtyre kukullave.

Aty janë disa fabrika që prodhojnë me qindra- mijëra nga këto “zonjusha” plastike.

Tregu kryesor mbetet Kina, më pas vijnë Japonia, Koreja dhe Turqia.

Një kukull e tillë kushton diçka më pak se 50 euro.

Një punonjëse thotë se ndonjëherë i duket e çuditshme që punon këtu.

“Shpesh më duket si morg,” thotë ajo.

“Kur nisa punën kishte vetëm një model dhe pak oferta. Tani kemi dhjetë lloje kukullash, përfshi këtu edhe një të klasit të lartë dhe kërkesa nga mbarë bota”.“Mendoj se arsyeja pse jemi kaq të suksesshëm është sepse kemi cilësi. Kukullat duken të bukura, fryhen kollaj dhe nuk shfryhen shumë shpejt. Klientët e pëlqejnë këtë”
https://youtu.be/MgDHxaC_VwU