Ja sjelljet e çiftit të moshuar në ndikim të heroinës në mes të qytetit

Carla Hiers dhe partneri i saj ishin rrëzuar në tokë pasi kishin marrë heroinë.

Hiers ra në gjunjë me kokën poshtë, ndërsa partneri i saj ishte duke qëndruar në një gjendje vërtetë interesante.

Turma ishte mbledhur aty pranë ndërsa Courtland Garner kishte filmuar ngjarjen me video Live në Facebook. Ai ka treguar se kjo ngjarje e ka bërë të qesh, por shpreson që të rinjtë mos të përdorin heroinë, përcjell lajmi.net

Pamjet tronditëse kanë qarkulluar menjëherë në rrjetet sociale kur çifti tronditës kishin rënë pa ndjenja pas mbidozës së heroinës.

Është zbuluar se Hiers, 59 vjeçare dhe partneri i saj, janë të varur nga droga për një kohë të gjatë. Gjithashtu Hiers edhe më parë ishte arrestuar për vjedhje, posedim droge dhe mashtrim.

Garner, djaloshi i cili e kishte filmuar ngjarjen shprehet se me këtë video mendon se të rinjtë do të dekurajohen sa i përket përdorimit të drogës, duke e parë gjendjen në të cilën janë këta të moshuar të varur.

Hiers është marrë në paraburgim, ndërsa nuk dihet se çfarë ka ndodhur me partnerin e saj

http://www.dailymail.co.uk/video/index.html?ito=embedded