“Jam i penduar për çdo votë që ju kam dhënë o qeveri k*rvë”

Prej kohësh këngëtari i njohur për të gjithë, Kastro e ka shprehur zhgënjimin e tij të thellë ndaj qeverisjes së Ramës. Por së fundmi diçka e ka acaruar rëndë atë dhe ka shpërthyer në të shara dhe ofendime, ndaj kësaj qeverie.

“Jam shumë i penduar për çdo votë që ju kam mundësuar dhe dhënë o qeveri kurvë. Por ju s’keni faj. Fajin e kanë ca si puna ime …ose më saktë e kanë Shqiptarët”, shkruan Kastro.

Ndërkohë kujtojmë që nuk është artisti i parë i cili është zhgënjyer rëndë nga qeveria e tanishme edhe artistë të tjerë që më parë kanë qenë mbështetës të Ramës, flasin me zhgënjim për të.

kasro