Jashtëtokësorët po përpiqen të komunikojnë

Observuesit kanë kapur disa drita të çuditshme në qiell dhe pretendojnë se i përkasin anijeve aliene.

Që prej datë 15 Tetor, kur në internet u postua një video e realizuar në qiellin e Charlotte të Karolinës së Veriut, shumë prej atyre që janë në kërkim të provave se alienët ekzistojnë, pretendojnë se kjo është një një e tillë.

Pamjet tregojnë një rreth 10 drita që lëvizin në mënyrë të ç’rregullt dhe pulsojnë në errësirë.

Videoja u postua në YouTube dhe komentuesit janë ndarë sa i përket teorive se për çfarë mund të bëhet fjalë.

Disa pretendojnë se jashtëtokësorët po përpiqen të komunikojnë me ne…/tvklan.al

https://www.youtube.com/watch?v=YE7pw9aU_k8