Jeni gjeni ose skizofrenë, varësisht si përgjigjeni në këto pyetje

Se si një person përgjigjet ndaj këtyre pyetjeve, tregon shumë për personalitetin e tyre.
Pyetjet janë bërë nga psikologët nga e gjithë bota për të gjetur nëse jeni një gjeni ose keni nevojë për ndihmë profesionale, ose, të dyjat.

Çfarë kanë të përbashkët një ibrik çaji dhe një anije?
7270660-03-0-1477032246-1477032332-650-70a4ed1141-1-1477060482

Çfarë kanë të përbashkët një këpucë dhe një laps?
Çfarë kanë të përbashkët një makinë garash dhe një tornado?
Nëse s’mund të përgjigjeni në këto pyetje, mos u brengosni, mendja juaj është plotësisht e shëndetshme. Por nëse këto pyetje ju duken të thjeshta në shikim të parë, atëherë ju mund të keni probleme psikologjike, dhe ju duhet të merrni këshilla profesionale për t’u siguruar se çdo gjë është në rregull.

Dikush me mendje të shëndetshme, në pyetjen “Çfarë kanë të përbashkët një sorrë dhe një tavolinë?, do të përgjigjej me “Asgjë”. Në disa raste, ata kanë të drejtë. Në përgjithësi, këto dy gjëra s’mund të krahasohen.
Ndërkaq dikush me skizofreni, në anën tjetër, menjëherë do të kërkojë për lidhjet më të thella ndërmjet dy objekteve. Pa u menduar shumë, ata mund të përgjigjen se njerëzit mund të shkruajnë në tavolinat e tyre dhe një sorrë ka pupla me të cilat mund të shkruhet me to.