Jetimi mbi vinç: Dua tritol të kryej masakra e të vrasë pushtetarë

etimi që kërcënon se do të hidhet nga një vinç te kantieri i ndërtimit të stadiumit të ri në Tiranë, i pati çuar mesazhe gazetarit Enrik Mehmeti.

Ai i ka shkruar atij se nëse nuk zgjidhej çështja e strehimit të tij, ai do të kryente masakra. Selimaj kërcënon se do të vriste pushtetarë.

Në një sms tjetër, ai shkruan se kërkon të gjejë tritol dhe të herë veten në erë.

mesazhet