Jetimi ndërron mendje, ngjitet sërish në vinç

Erjon Selimaj ka ndërruar mendje dhe ka nisur sërish të ngjitet mbi vinç. Ai kishte disa minuta që kishte nisur të zbriste, por ndërroi mendje.