Joshte femrat për lidhje e më pas i nxirrte në rrugë si prostituta. Ja kush laçiani me Ferrari

Detaje të reja për operacionin e zhvilluar dje nga seksioni për trafiqe të paligjshme në Tiranë.

Arrestimi i Dario Priftit nga Fushë Mamurrasi ka ndodhur në orët e para të mëngjesit të së dielës, nga agjentët e sektorit të trafiqeve kur 26-vjeçari po përgatitej për të shkuar në Itali së bashku me një vajzë të cilën do e shfrytëzonte si prostitutë.

Burimet thonë se Dario Prifti së bashku me personin tjetër të shpallur në kërkim dyshohet se përveç këtij rasti të mbetur në tentativë kanë trafikuar dhe 2 vajza të tjera nga Tirana në Itali.

Vajzat mashtroheshin duke krijuar një marrëdhënie intime me djemtë dhe pas një lidhje disa javore ata i shfrytëzonin si prostituta.

Në rast se vajzat kundërshtonin ata i dhunonin fizikisht dhe psikologjikisht. Po ashtu Dario Prifti dhe bashkëpunëtori i tij dyshohen të jenë autorë të disa grabitjeve në Itali, kryesisht grabitje banesash.
“Ferrari dhe makina “Porsche” janë gjetur të fshehura në garazhin e shtëpisë së Dario Priftit.

Makina “Ferrari” dyshohet të jetë e vjedhur në Itali por nuk rezulton të jetë e deklaruar si e tillë në sistem. Policia e Tiranës do të kontaktojë me zyrën e Interpolit për gjetjen e pronarit të makinës./BW