Ju shqetësojnë nga një call-center? Zbuloni si ti shpëtoni telefonatave

Edhe në Shqipëri po shtohet shërbimet call-center, dhe ju merrni telefonata që iu propozohet të blini një mall apo shërbim të caktuar.

Për të gjithë ju që jeni të bezdisur nga këto lloj telefonatash, ka një zgjidhje: Mjafton të shkarkoni në celularin tuaj aplikacionin “Truecaller”.

Ky ‘app’ është në gjendje të njohë numrat që iu marrin nga një call-center duke iu dhënë mundësinë t’i bllokoni.

Aplikacioni është i disponueshëm për pajisjet që operojnë me sistemet “Android”, “iOS”, madje dhe “Windows”