Kate Middleton zgjedh të udhëtojë drejt Londrës në një avion të linjës me qytetarë të thjeshtë /FOTO

Kate Middleton ka hapitur të gjithë pasagjerët e avionit të British Airways që udhëtonin nga Holanda në Londër, teksa ajo është shfaqur dhe është ulur në vend të parë e ndjekur nga truproja.

Ky është udhëtimi i parë i zyrtar i Kate pa William. Dukesha e Cambridge po udhëtonte drejt Londrës, mbas takimeve me mbretin Willem-Alexander dhe vizitës në muzeun Mauritshuis.

Por e veçanta e këtij udhëtimi ka qenë pikërisht që ajo ka zgjedhur të udhëtojë në një avion të linjës, me qytetarë të thjeshtë.

Pasagjerët e këtij avioni kanë nxituar të postojnë foto në rrjetet sociale të Dukeshës së Cambridge.auto_kate1476782423