Katerinën e tradhton fustani, i nxjerr të gjitha (Fotogaleri)

Nëse deri tani Iva Aliko u njoh nga të gjithë, kjo ndodhi për shkak të deklaratës së saj që prej kohësh ishte në lidhje me një deputet shqiptar.
U fol e u përfol për këtë lidhje, madje shumë emisione u ngritën vetëm për këtë gjë, por akoma nuk dihet se kush është ky deputet dhe a ekziston realisht një histori e tillë, apo është thjesht një trill i sajuar nga këngëtarja për të marrë vëmendje.

Gjithsesi, le ta harrojmë për pak këngëtaren, pasi shoqja e saj duket se ia ka marrë krejtësisht vëmendjen. Në një foto të bërë bashkë Katerina Shkëmbin, e cila është ish banore e Big Brother, duket se e ka tradhtuar fustani dhe i ka nxjerrë më shumë se sa duhet jashtë.

Nuk e dimë nëse Katerina e ka vënë re këtë detaj apo është thjesht një mënyrë për të rifituar vëmendje.

2-31 14522438_10209177176418892_1825127027_o-1 3-24-1 4-25