Këngëtarja poza të nxehta nga vaska (Foto)

Merita Haxhia, e njohur ndryshe në tregun muzikor si ‘Gugu”, duket se po relaksohet këtë të dielë.

Ajo ka zgjedhur një dush në vaskë, foto të cilën e ka ndarë edhe me fansat dhe miqtë në rrjetet sociale. Si e dielë, pushim shumë nga VIP-at zgjedhin të pushojnë dhe reklamohen si Gugu e mjaft të tjerë të pozojnë në natyrë.