Kështu duket Shkurte Fejza në dasmën mbretërore të Princ Lekës

Shkurte Fejza është këngëtarja shumë e kërkuar e estradës sonë, këngët e së cilës gjithmonë mbeten hite, me ç’rast do të interpretohen edhe sot në dasmën mbretërore.
Ajo tani ndodhet në ceremoninë e cila po bën bujë të madhe, po shoqërohet nga kolegu Nikollë Nikprelaj, e që padyshim, duket shumë elegante dhe sigurisht ndjehet krenare për pjesmarrjen në këtë manifestim madhështor.
shkurta_1475927356-6657463-1