Këtë femër super-seksi duhet ta ketë zili edhe Kim Kardashian (FOTO)

Me këto forma që të befasojnë, nuk është çudi që ajo është mbiquajtur edhe “Kim Kardashian e Rusisë”.

21-vjeçarja Anastasia Kvitko ka braktisur Rusinë dhe është vendosur në Los Angeles për të ndjekur karrierën e saj.

Ajo thotë se shpesh e krahasojnë me Kim Kardashian, por shton se ajo është më e mirë se Kim.

Ju si mendoni?

ana1ana2ana3ana4ana5ana6ana7ana8ana9ana10