Këtë foto të Sulltaneshës Hyrrem nuk e keni parë kurrë (Foto)

Meryem Uzerli e njohur në opinionin tonë si Hyrem, ka ndarë një foto të rrallë me ndjekësit e saj.

Aty shihen aktorja sëbashku me dy vëllezërit dhe motrën vite me parë, shkruan Magazina.al

Ndryshime të mëdha shihen tek sulltanesha, por diçka ka mbetur e njëjtë, buzëqeshja e saj e ëmbël.

Krahas fotos ajo ka shkruar “dashuri vëllazërore”…

h_1476869009-220993 hh_1476869019-1818854