Këtë muaj fillon ora dimërore, ja kur ndryshojnë akrepat e orës

Si çdo vit në datën 30 tetor do të përfundojë ora verore dhe me këtë rast akrepat e orës do të kthehen 60 minuta prapa.

Të dielën, në orën 03:00 akrepat kthehen 60 minuta prapa duke ju dhënë mundësi të gjithëve që të flenë një orë më tepër.