“Këto janë magazinat e kanabisit të kreut të Bashkisë Pukë”

Ish-kryeministri Berisha, në një status të tij në “Facebook” ka publikuar një foto që tregon disa magazina.

MagazinatSipas tij, ato janë magazina kanabisi të kreut të Bashkisë së Pukës, Gjon Gjonit dhe kreut të Komisariatit të Policisë në këtë qytet.

Më poshtë është denoncimi i të ashtuquajturit “Qytetari Dixhital” për këtë rast.

STATUSI

Arat dhe magazinat me droge te kryetarit te bashkise Puke dhe shefit te komisariatit Puke! sb

“Pershendetje z BerishaJam nje qytetare banore i rrethit Puke,para disa ditesh eshte bere transerimi i shefit te komisariatit Puke Z.Shullani,e verteta e transferimit eshte se ky person se bashku me kryetarin e Bashkise Gjon Gjonin kishin parcelat e tyre te Hashashit ne zonat eLufit Gomsiqes,Kqires.ku kishin te punesuar rreth 13 persona qe ruanin hashashin.

Si pasoje e nje debati per pazaret e droges midis Marash Morines dhe ish shefit te Komisariatit zotit Shullani,beri qe ky i fundit te dergonte forcat e policise te kontrollonin zonen,ne veqanti magazinat qe jane ne fashatin Gomsiqe ,ne pronesi te kryebashkiakut G jonaj,keto magazina jane prane shtepise se sekretarit te keshillit Antonit,forcat e policise bene sekuestrimin e sasisve te hashahit ,sasi e cila nuk u publiku nga policija.

Ka qene prishja e ketije pazari qe Saje Qorri beri transferimin e Shullanit.me respekt D.L”