Kim Kardashian nuk është e gatshme të kthehet në punë

Kim po qëndron larg gjithçkaje që nga data 2 tetor kur ylli i reality show ështe lidhur dhe grabitur duke i mbajtur edhe një armë në kokë javën e kaluar.

Një burim i afërt i kim për ET tha se Kim nuk është e gatshme të kthehet në punë.

‘Kim nuk e ka marrë ende vetën nga mbrëmja e 2 tetori, ajo dëshiron të qëndrojë vetëm me dy  fëmijët e saj, dhe nuk është e gatshme ti kthehet as punës”, thotë burimi.