Kim Kardashian shton masat e sigurisë

Në një përpjekje për të forcuar sigurinë e saj, Kim Kardashian, e sheh të arsyeshme të punësojë trupa të dyfishtë të sigurisë.

Diçka e tillë pas gjithë përvojës së saj të hidhur që i i ndodhi në Paris.

Sipas Page Six, ekziston një grup, që ndjek çdo lëvizje të Kim, prandaj edhe i është rekomanduar një ekip e saj e re e sigurimit.

Fëmijët e çiftit Kim dhe Kanye raportohet se tashmë kanë ekipet e tyre të sigurimit.