Kjo është fantazia e “çmendur” e grave gjatë seksit

Ndërkohë që bëjnë seks, thuajse gjysma e femrave mendojnë për dikë tjetër, që nuk është partneri dhe në shumicën e rasteve është një koleg.
Një sondazh i fundit ka treguar se 46 përqind e grave dhe 42 përqind e burrave fantazojnë për dikë tjetër, ndërkohë që bëjnë seks.

Por për meshkujt duhet të jetë e rëndë që gratë nuk ëndërrojnë për ndonjë aktor Hollivudi, por për kolegun.

Zakonisht besohej se meshkujt ëndërrojnë për kolegen seksi tek zyra.

Studimi është kryer për llogari të kompanisë së lodrave të seksit Lovehoney.

Studimi zbuloi se këto fantazi ndonjëherë kthehen në realitet, me 8 përqind të grave dhe 2 përqind të burrave që pranojnë se kanë bërë seks me shefin.