Kjo është mesuesja seksi qe po ja rrit studenteve…. (Foto)

Kjo mësuese e matematikës quhet Oksana Neveselaya dhe është nga Minsku, Bjellorusi e cila po i rrit mesataren nxenesve te saj fale bukurise se saj, ku asnje nuk mungon ne oren e esaj..
Pasi një nxënës i saj publikoi një video teksa shpjegonte mësim, fotot e saj në “Instagram” u “mbytën” me pëlqime dhe shpërndarje.

Mësuesja e matematikës thotë se është e lumtur me vlerësimin.
auto-d4-135-1476361655-75688161476364511_1476528999-8208551

auto-d4-135-1476361655-75688161476364511_1476529102-4764157

d1-147-1476361650-31962131476364503_1476528999-649489

d2-144-1476361652-58790041476364506_1476528999-3306916

d3-143-1476361654-17611621476364509_1476528999-7718779

d6-105-1476361680-46843201476364516_1476528999-2307594