Kontroll në shtëpi, adoleshentit nga Fratari i gjenden 2 thasë me kanabis

Një adoleshent nga fshati Fratar i Mallakastrës është arrestuar me 9 kg kanabis, që i mbante fshehur në shtëpi. Kanabisi ishte futur në dy thasë dhe në një qese.

Pas informacioneve të marra në rrugë operative, Komisariati i Mallakastrës kontrolloi shtëpinë e të miturit, Xh. B. 17, ku zbuloi edhe bimën narkotike siç dyshohej. Arrestimi i tij u bë në vend.