Kourtney Kardashian shkëlqen në kopertinën e Cosmopolitan /FOTO

Ajo është nëna e tre fëmijëve dhe vazhdon të jetcosmo1-229x300 cosmo2-229x300 cosmo3-229x300 një prej trupave më të tonifikuar në Hollywood. Kourtney Kardashian pas Javës së Modës në Paris shfaqet në kopertinën e revistës Cosmopolitan Australia. 37 vjeçarja beqare tregon edhe një herë format e saj trupore dhe belin e hollë natyral e veshur më një trupore lëkure. Kopertona është për numrin e ri të muajit nëntor.