Kur Bleona dhe Rihanna takohen në hyrje të ndërtesës ku banojnë / VIDEO

Ajo është një nga këngëtaret shqiptare e cila ka arritur të përfshihet në evente të shumta së bashku me yjet e showbizit botëror dhe gjithashtu të ketë miq disa prej tyre. Bleona ka treguar në disa intervista se ky vend që shihet në video, është vendbanimi i saj në të cilin banon edhe Rihanna.