Kurbin, përmirësohet situata nga përmbytjet

Tërhiqet uji në zonën e Kurbinit, situata nga përmbytjet është drejt përmirësimit. Familjet e evokuara janë rikthyer në shtëpitë e tyre.

Prej pasdites së djeshme punonjësit dhe mjetet e Bashkisë Kurbin  punuar për pastrimin e rrugëve dhe trotuareve të pushtuar nga uji dhe inertet e sjella nga vërshimi i përrenjve malor.  Grupet e punës po vazhdojnë me pastrimi e kanaleve të mbushura nga inertet e ngurta.

Në Kurbin problem mbetet dëmtimi i rrugëve në zonat malore ,të cilat nga vërshimi i ujërave janë bërë të pakalueshme, duke bllokuar banorët e zonave përreth. Dëmet e shkaktuara nga përmbytjet janë kolosale por ende nuk ka një bilanc zyrtar.