“Kush je ti…? Të fus plumbin!”, kërcënohet Neranxi

Nikollaq Neranxi deklaron se është kërcënuar me jetë ndërsa ndodhej me familjen dhe miq në Livadh të Himarës.

Neranxi thotë se ka marrë kërcënim nga L. Kumbara, ku dëshmitarë për këtë ngjarje është dhe kreu i Omonias së Hhimarës.

“Kush je ti që kalon në tokën time? Të fus plumbin!”, shprehet Neranxi t’i ketë thënë Kumbara.