Kush i vrau njerëzit që pritej të dëshmonin kundër Komandantëve të UÇK-së? (VIDEO)

Zona Express ka transmetuar sonte pjesën e dytë të dokumentarit “Gjahu në UÇK”, ku janë transmetuar pamje dhe dëshmi të padëgjuar kurrë më parë për vrasjen e civilëve pas përfundimit të luftës.
Në këtë dokumentar flitet edhe për vrasjen e dëshmitarëve që pritej të dëshmonin kundër komandantëve të njohur të UÇK’së.

Por, çka ndodhi me ta?