Ky është shqiptari më i kërkuar në Slloveni (FOTO)

Një shqiptar është shpallur si personi më i kërkuar në Slloveni.

Arsyeja lidhet me faktin se ai është pjesë e një organizate të rrezikshme kriminale që merret me trafikun e drogës, armëve dhe kontrabandën e emigrantëve. Shqiptari i kërkuar është Shqipron Hoxhaj 27 vjeç, i cili është i dyshuari kryesor i policisë sllovene i akuzuar për disa vepra penale.

Dje policia organizoi një aksion të madh në Ljubjanë dhe zona të tjera përreth, ku u arrestuan disa persona, ndërsa 27-vjeçari shqiptar mundi që të arratisej.

shqiptari-slloveni