Ky është tipari që e përcakton bukurinë e njeriut

“Global Beauty Report” ka intervistuar 8.000 gra në të gjithë botën, dhe studimi tregoi se një lëkurë e shëndetshme është parametri kryesor i bukurisë.

Sipas studimit të kryer në 16 vende bukuria shkon dorë për dore me respektin dhe besimin te vetja.

Të dhënat nga ky studim treguan që 41% e të anketuarve e konsiderojnë bukurinë e jashtme më shumë të rëndësishme se bukurinë e brendshme.

Nga të gjitha moshat dhe në të gjitha vendet e anketuara, gratë deklaruan se duan të ndihen të bukura, mbi të gjitha për veten e tyre dhe jo për të kënaqur të tjerët.