Lajmi i fundit/ Çmenden mediat, Serbia voton pro Kosovës

Federata e Volejbollit të Kosovës është pranuar me të drejta të plota në Federatën Ndërkombëtare të Volejbollit, në Kongresin që u mbajt në Buenos Aires.

Për çudi, Federata Serbe e Volejbollit ka abstenuar në votimin për pranimin e Kosovës dhe kjo ka zemëruar tej mase mediat serbe. Telegrafi.rs e quan skandal vendimin për të abstenuar të kryetarit të Federatës Serbe e Volejbollit, Nenad Golijanin. Ndërsa, B92, vetëm njofton se si Golijanin vetëm ka abstenuar. Njoftojmë se Kosova tashmë është anëtarja e 221 e FIVB.