Lindsay Lohan paralajmëron se do ta sundojë botën

Aktorja e famshme amerikane Lindsay Lohan dëshiron të errësojë Kardashianët duke hapur një mori të klubeve të natës në të gjithë botën, dhe pastaj të pushtojë botën e qendrës së relaksit.

TMZ më parë ka raportuar se Lohan bëri një marrëveshje me shokun e saj të pasur Dennis Papageorgiou për të hapur klubin e natës, LOHAN Nightclub, në Athinë, por kjo duket se është vetëm fillimi, transmeton Koha.net. Ndalesat e ardhshme janë Stambolli, Hong Kongu, Londra dhe New Yorku.

Por klubet e natës janë vetëm fillimi. Ajo dhe Papageorgiou po ashtu kanë për synim edhe hapjen e qendrave të relaksit. Ata thonë se duan të ndihmojnë refugjatët duke krijuar dhe shpërndarë pijet shëndetësore organike.