Lirohet Elvis Roshi

Kryebashkiaku i Kavajës është liruar edhe nga masa e sigurisë “arrest shtëpie”.

Vendimi është marrë nga Gjykata e Lartë ku ishte dërguar çështja për gjykim.

Kryebashkiaku i Kavajës edhe pse i arrestuar për falsifikime dhe mungesë të dhënash në formularët e vetëdeklarimit të të kaluarës së tij, u mbaj në detyrë nga kryeministri Edi Rama duke mos u shkarkuar edhe pse ndaj tij janë ngritur akuza konkrete nga prokuroria.