Llalla takohet me prokurorin dhe drejtorin e Policisë Shkodër

Kryeprokurori Adriatik Llalla ishte sot në Shkodër ku ka zhvilluar një takim privat me prokurorin e Shkodrës dhe drejtorin e Policisë Alban Çela.

Nuk ka ende detaje se për çfarë është zhvilluar ky takim, megjithatë në fotot e siguruara nga gazetari i “Panorama Online” në Shkodër, shihet edhe se si ruhet kryeprokurori Llalla.

Kjo pas lajmit se ai dhe familja e tij ka marrë kërcënime dhe për këtë shkak ai ka larguar nga Shqipëria bashkëshorten dhe fëmijët.