Look i ri, Balotelli si Valderrama (FOTO)

Mario Balotelli i kushton shumë vëmendje pamjes së tij të jashtme. Jo vetëm veshjes, por edhe flokëve.

Kështu, gjatë pushimit që po shijon gjatë ndeshjeve të kombëtareve, duke qenë se nuk grumbullohet nga Italia, sulmuesi i Nisës është prezantuar në Instagram me flokë afro dhe mustaqe të stilit Valderrama, i cili ka qenë një nga futbollistët më të famshëm kolumbianë.

“A dukem bukur kështu?”, pyet Balotelli.

balo2o3balo1