Lori Hoxha vishet si në kohët kur ishte 12-vjeç

Trashëgimtaria e Top Channel Lori Hoxha është shquar gjithnjë për stilin e veçantë dhe plot stil të të veshurit.

Në fotot e fundit të publikuar prej saj në SnapChat Lori ka ekspozuar një tjetër nga veshjet e saj. Përveç fotos Lori ka shkruar në mënyrë të njëjtë është veshur edhe kur ishte 12-vjeç.