Madonna, një premtim elektoral në skenë: ‘Do ju bëj seks oral nëse votoni Hilary Clinton’

SHBA-Seksi është gjithmonë e më prezent në fushatën elektorale amerikane. Si të mos mjaftonin të gjitha akuzat për ngacmime seksuale të Trump, tani edhe Madonna flet për seksin.

Ylli teksa fliste për politikë në skenën e Madison Squre Garden, gjatë show të Amy Schumer thotë: Nëse do të votoni Hilary Clinton, do ju praktikoj seks oral…

Fjalë të cilat janë dokumentuar në një video, e cila është bërë virale në rrjetet sociale në të gjithë botën.

Bëhet fjalë për një ‘votë të shpërblyer’ dhe kjo nuk ka asnjë dyshim. ‘Betohem, ka thënë këngëtarja, duke mbyllur fjalën e saj dhe jam e zonja në këtë!

https://youtu.be/JsbdjGfzzxs