Makina del nga rruga bie në liqenin e Shkopetit

Një aksident ka ndodhur rreth orës 14:55 në aksin Milot-Burrel, ku një automjet ka dalë nga rruga dhe ka rënë në liqenin e Shkopetit. Policia e lajmëruar nga kalimtarë të rastit ka shkuar menjëherë në vendin e ngjarjes. Nuk duhet nëse ka patur njerëz brenda automjetit.

Në ndihmë janë thirrur edhe polumbarët.

Ky aks është një nga më problematikët dhe burim aksidentesh. Por, përveç kësaj liqeni i Shkopetit iu ka shërbyer edhe atyre që duan të humbasin gjurmë të krimeve pasi në brendësi policia ka gjetur disa makina të vjedhura.