Mal i Zi, Gjukanoviç shpall fitoren, siguron 43 deputetë

Kryeministri i Malit të Zi, Millo Gjukanoviç ka shpallur fitoren në zgjedhjet e mbajtura sot në Malin e Zi.

Gjukanoviç ka siguruar 43 deputetë, bashkë me partnerët e partisë së tij DPS.

Fitoren DPS e ka shpallur para pak minutash, teksa një zyrtar ka thënë se kjo parti do të udhëheqë edhe për një mandat Malin e Zi.

Parlamenti i Malit të Zi ka 81 deputetë dhe për të krijuar qeverinë duhen të paktën 41 vende në Parlament.