Martesa e Princ Leka II me Elian në fokusin e mediave ndërkombëtare (FOTO)

Mediat ndërkomb%tare kanë përcjellë dje lajmin e martesës së pretendentit për fronin mbretëror, Princ Lekës II me aktoren Elia Zaharia.

Dasma që pati mbi 800 të ftuar nga oborret mbretërore të Evropës tërhoqi vëmendjen për klasin dhe finesën e saj si dhe zbatimin e përpiktë të protokollit të familjes mbretërore.

Ja disa nga fotot e publikuara nga mediat e huaja:

p1p2p3p4p5p6p8p76