Martohet tranvestiti shqiptar Edona James. Ja kush është dhëndri

Të gjithë e njohin Edonna James, transvestitin e parë shqiptar. Edona Jemes dikur quhej Kujtim, ishte mashkull, por ndihej femër.

Ai vendosi ta ndryshoi realitetin fizik, duke ndërruar gjininë. Edona Jemes është tranvestiti më i njohur në Gjermani dhe jeta e saj shpesh përfundon edhe në media, pasi shpesh është pjesë e botës së televizionit.

James tashmë është martuar, sigurisht me një mashkull. Ai quhet Björn dhe thotë se dashuria mes tij dhe Edones është dashuri me shikim të parë.

edona_james_tranvestiti_shqiptar21476648577