Mëngjeset e ëmbla të Miriamit…dhe një deklaratë e bukur dashurie (Foto)

Këngëtarja Miriam Cani, që prek kohësh është bërë nënë e një vajze të vogël nga lidhja me Alban Skenderajn, e ndan këtë lumturi edhe me miqtë në rrjetet sociale.

Këto janë mëngjeset plot dashuri të Miriamit, teksa shikon Amelian të fle duke shtrënguar dorën e saj. Por Miriami, e plotëson foton edhe me një deklaratë të bukur dashurie. “Dashuria bën mrekullira”, shkruan Miriami te kjo foto.