Menuja sekrete e Mbretëreshës Elizabetë

Në Pallatin e Buckinghamit asnjë gjellë nuk guxon të gatuhet me hudhër, thotë John Higgins.

Orizi, patatja dhe pasta kurrë nuk janë në meu kur Mbretëresha darkon e vetme.

Ish-kuzhinieri i saj personal Darren Mcgrady thotë që “rregulli i nivelit të ulët të hidrokarbureve” është pjesë e dietës së Mbretëreshës.

Kur Mbretëresha Elizabetë ha sanduiçë, korja e bukës duhet gjithmonë të jetë e prerë. Megjithatë, edhe Mbretëresha Elizabetë kënaqet me disa ëmbëlsira.

Ajo adhuron të hajë çokollatë, posaçërisht tortën me çokollatë e biskota.

Mbretëresha duket se gjithashtu ka një qasje të shëndetshme me alkoolin. “Ajo nuk pi shumë,” thotë Arbiter, sekretari i saj. “Në qoftë se ajo del për të pirë zakonisht do të pijë vetëm një gotë. Dy gota i pi shumë rrallë.”