Mëso si të ngjyrosësh majat e flokëve me esenca lëngjesh

Tendenca e majave të flokëve të ngjyrosura, është një trend i cili është përhapur me shpejtësi edhe në Shqipëri.

Ne ju prezantojmë një formulë të thjeshtë se si t’i ngjyrosni flokët tuaj vetëm me dy përbërës, pa pasur nevojë të shpenzoni shumë para.

Ju nevojiten:

3 esenca për lëngje (Zgjidhni ngjyrën sipas dëshirës)

4 gota ujë

Përgatitja:

Hidhni tre pako esenca të cilat përmbajnë ngjyrën e dëshiruar, sipas një fruti që keni përzgjedhur vetë.

Më pas shtoni ujin dhe përziejeni atë me një lugë.

Vëreni në të ziejë në një në temperaturë të lartë pasi duhet që përzierja të vlojë sa më shpejt.

Kur përzierja të marrë valë, largojeni nga zjarri dhe zhysni në tenxhere majat e flokëve duke i lënë përreth 8-10 minuta.

Në fund, lajini flokët si zakonisht dhe shikoni rezultatin final.