Mësueses i ngec lodra e seksit brenda (FOTO)

Një praktikante për mësuese ka paralajmëruar çiftet e tjera që të jenë të kujdesshëm në dhomën e gjumit pasi aventura e saj me një lodër seksi përfundoi me një vizitë në spital.

Nëna e një fëmije, Emma Phillips po bënte disa lojëra seksuale me partnerin, Lee Miller, kur vibratori i saj 17 centimetër u ‘zhduk’.

Pak minuta më vonë, 24-vjeçarja tha se mund ta ndjente vibratorin që dridhej brenda të pasmeve.

Ata tentuan të nxjerrin lodrën e seksit, të blerë për 28 sterlina, por ishte e pamundur.

Atëherë thirrën një ambulancë.

“Pas një ore tentativash, shkuam në spital. Ishim të shokuar të dy,” tha ajo.

Emma thotë se nuk duhet lejuar që turpi t’ju pengojë të kërkoni ndihmë në raste të ngjashme.

Mjekët thanë se nuk ia nxirrnin dot manualisht.

Atëherë bënë një operacion të thjeshtë dhe ia nxorën.

zy3zy2zy2zy4