Mësuesja e matematikës në Laç ngre këmbët, tregon më shumë se ç’duhet

Një situatë jo e zakontë ka ndodhur në një shkollë 9-vjeçare të Laçit gjatë ditës së sotme, teksa nxënësit kanë parë veprime jo etike.

Mësuesja e matemarikës, siç duket edhe në fotot e mëposhtme të publikuara nga ‘Jeta Osh Qef’, ka treguar më shumë se ç’duhet duke ngritur këmbët teksa ishte ulur në tavolinën e saj.

Nxënësit madje kanë fotografuar këtë skenë, që tregon qëndrimin aspak etik të mësueses së tyre dhe veshjen e saj.

mes

mss