Mësuesja seks me 15 vjeçarin, vajza e saj 17 vjeçe e thërriste “babi”

Një nxënës shkolle në Britaninë e Madhe, i abuzuar seksualisht nga mësuesja e tij, ka rrëfyer për herë të parë tmerrin që ka kaluar.

Ai tha se ka mbetur me pasoja për gjithë jetën, pasi mësuesja e kishte udhëzuar edhe vajzën e saj që ta thërriste nxënësin ‘babi’.

Mësuesja Caroline Berriman i shpëtoi burgut, edhe pse pranoi se kishte bërë seks me 15-vjeçarin.

Por djaloshi, tashmë 17 vjeç, thotë se ka mbetur me pasoja.

“Mund të kemi bërë seks mbi 50 herë brenda pak muajsh”.

Shumicën e rasteve ata bënin seks në shtëpinë e mësueses.

30-vjeçarja duhet të paguajë 100 sterlina gjobë dhe do bëjë 250 orë punë të papaguar në komunitet.